Youtube-kanaler med Battlefield

Eller snarare personer som spelar Battlefield i deras Youtube-kanaler.

Att lägga ut videoklipp när man spelar har blivit mäkta populärt på senare år. Det har till och med blivit ett yrke och vi i Sverige har haft många framstående spelare på Youtube. Tejbz och Pewdiepie är två stycken som har gjort succé på Youtube. Den senare har just nu den största kanalen på Youtube och anses vara den populäraste av dem alla. Men här kommer några andra kanaler där personer spelar Battlefield.

Robbaz

Robbaz är svensk med gör vanligtvis commentarys på engelska. Han kommer från Norrland och på sin kanal så varvar han mellan många spel. Han är inte rädd för att prova på nya spel som kommer ut. Hans videoklipp med Battlefield är mycket bra. Eftersom att han pratar engelska så kan alla följa och lyssna på honom. Han blandar in mycket humor i sina klipp och kan vara ganska rå i sin ton.

Sedan är Robbaz även känd för klipp där han spelar Skyrim. Han är inte mycket för att spela igenom spelen och lägga ut dessa klipp, istället gör klipp som är mer roliga att titta på, klipp där det händer lite mer.

FRANKIEonPCin1080p

Frankie har framför allt blivit känd för sina videoklipp där han spelar DayZ men han är otroligt bra när det kommer till Battlefield, och speciellt BF4. Han är en duktig prickskytt med kan också spela bra vid närstrider. Lika som Robbaz så blandar Frankie in humor och ger sina tittare en riktig show. Han lever sig in i varje spel han spelar.

När ni har tittat på Frankies klipp med Battlefield 4 så ska ni kolla in alla med DayZ. Ni kommer att bli fast, jag lovar.