Watch Dogs, så bra var det

Detta har varit ett av de mest efterlängtade spelen på flera år. Watch Dogs har nästan haft samma hype som nya versioner av GTA har haft. Det är ett helt nytt koncept med en öppen värld där man kan hacka sig in i alla tekniska prylar som är uppkopplad i staden.

Spelet är utvecklat av UBISOFT och det är ett action-äventyrsspel som släpptes nu den 27 maj 2014.

Handlingen utspelar sig i framtiden och då är det en stor dator som styr hela staden. Allt från mobiltelefoner till trafikljus. Man spelar en person som heter Aiden Pearce och tillsammans med sin karaktär ska man bekämpa brottsligheten i staden.

Spelet Watch Dogs finns till nästan alla plattformar

Microsoft Windows
Playstation 3
Playstation 4
Wii U (hösten 2014)
Xbox 360
Xbox One

Det var faktiskt en överraskning när spelet kom ut. Man hade sett fram emot detta en väldigt lång tid. Även om det har funnits trailers och gameplays på Youtube så är det en helt annan sak att spela det i verkligheten, men vi tycker att det är ett bra spel. Är man van att spela GTA så kommer detta spel att passa som handen i handsken. Det är dock lite mer att hålla reda på när man ska spela Watch Dogs. När en hackbar enhet kommer inom räckhåll så kan man välja att hacka den och tex avlyssna ett samtal för att stoppa ett pågående brott eller ansluta sig till ett sidouppdrag. Och just sidouppdragen finns det många av, det går att spela många som dyker upp om man inte vill hålla sig strikt till handlingen.

Spelet får 4 av 5 stjärnor av oss