Populäraste spelen just nu

Vilka är de populäraste spelen just nu? Vi har kollat in listan borta på Gamereactor och här är spelen:

Titanfall – Vi skrev om spelet för ett litet tag sedan och nu har man släppt alla utgåvor av det. Det är också ett nyskapade first-person shooter med ”Titans”, jättelika robotar som man kan styra vid vissa stunder i spelet. Det har också en parkour stil där man kan hoppa och klättra på byggnader. Ett coolt och häftigt spel helt enkelt.

South Park: The Stick of Truth – Den galna tv-serien har blivit till ett ännu galnare spel. Följ Cartman och hans vänner på ett äventyr med svordomar och obscena uttalanden.

Dark Souls 2 – Ett rollspel med lite mer action. Framgångssagan är tillbaka, med mer action och mer spelkvalitet.

inFAMOUS Second Son – Ett spel med en öppen värld där du är en bioterrorist med speciella egenskaper att ta dig fram med. Även detta har en hel del influenser från parkour.

Batman Arkham Knight – Det tredje och sista spelet i Arkham-serien. Batmans sista kamp mot det onda. Notera att detta spela släpps först i oktober. Det finns dock med på Gamereactors lista pga sin popularitet.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes – Ännu en uppföljare den fenomenalt stora succén med Solid Snake. Men hur många spel orkar vi spela?

Minecraft – Namnet säger allt. Kommentar överflödig.

Assassin’s Creed: Unity – Det kommande spelet i serien. Har inte heller släpps för allmänheten.

The Last of Us – En svampinfektion har nästan förintat hela mänskligheten och Joel och Ellie ska försöka att resa till en plats för att hitta botemedlet.