Nyheter och kommande tv- och dator-spel

Många stora spel har redan blivit släppta detta året. Spel som Watch Dogs, Titanfall och The Elder Scrolls Online har slagit igenom stort. De kommande månaderna är det planerat att ett flertal stora titlar inom spelvärlden också kommer att släppas. Vilka är dem och när släpps dem?

Dragon Age: Inquisition är ett spel ur den populära spelserien Dragon Age. Det är planerat att bli släppt den 7:e oktober. Spelet är det tredje i spelserien och är uppföljaren till Dragon Age: Origins och Dragon Age 2. Spelets utvecklare, Bioware, har rapporterat att spelet är tänkt att släppas till Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 och PC.

Även Grand Theft Auto V är tänkt att bli släppt under hösten. Det är redan släppt till Xbox 360 och Playstation 3, men det var inte förrän nyligen som det meddelades att det även skulle bli släppts till PC, Playstation 4 och Xbox One. Det förväntas att bli succé, eftersom det slogs rekord efter rekord när det först släpptes till Xbox 360 och Playstation 3.

Den 4:e november är nästa spel i Call of Duty serien planerat att bli släppt. Spelet, med titeln Call of Duty: Advanced Warfare, rapporteras att vara ett “futuristic-shooter”. Spelet kommer att släppas till Playstation, Xbox och PC. Det är det elfte spelet i den populära spelserien.

Assassin’s Creed: Unity är också en av de stora titlarna som är planerat att bli släppt under de kommande månaderna. Det har ett releasedatum på den 28:e oktober och blir släppt till PC, Xbox One och Playstation 4. Det har även rapporterats om att ett annat Assassin’s Creed. Assassin’s Creed: Comet tros vara ett spel som också ska släppas under hösten, men utvecklarna har dock inte sagt något om detta.