Middle Earth: Shadow of Mordor. Action spel för alla rollspelsfans

Ett nytt tufft spel I tredje persons action stil för alla rollspelsdiggare har landat på vår planet. Nu är det Middle Earth: Shadow of Mordor som gäller för hela slanten. Som vanligt är det onda mot det goda som gäller, men vad gör det. Den typen av spel har vi lärt oss att gilla, och här är det verkligen riktigt ont, att kämpa mot.

Shadow of Mordor, är ett spel som både genom spelkänsla och sin fantastiska grafik står ut i sin genre, men utan sin storyline så skulle spelet stå sig slätt. Spelets historia och intrig är något som griper tag i dig och får dig att bara vilja fortsätta ända tills den mörka härskaren Sauron, och allt ont är besegrat.

I Middle Earth: Shadow of Mordor får du under spelets gång mera insikt om dina krafter, som den utvalda i kampen mot det onda. Du får veta uppkomsten till kraften bakom, ”The Ring of Power”, och hur du ska använda denna för att klara dig när de mörka krafterna gör sina försök att förgöra dig. Spelet för dig mot insikt och gör dig starkare, ända tills du har den ultimata kunskapen och kraften, som gör dig till den som ska konfrontera Sauron och slutligen förgöra det mörka rikets grepp och frigöra resten av världen från de onda krafter som sprids från Saurons rike.

Detta behöver du för att spela Middle Earth: Shadow of Mordor

Minimumspecifikationerna för detta underbara spel i rollspels/action genren är:
64-bitar Windows Vista, 7 eller 8. Med en processor av Intel Core i5 typ på 2.67Ghz eller likvärdig, och 4GB Ram samt ett grafikkort med 1GB minne från Nvidia eller AMD Radeon klarar du att spela detta spel. En bredbandsuppkoppling till Internet behövs också. Rekommenderade specifikationer ligger dock något högre.

Som extra information, kan läggas att detta spel tar ett helt nytt grepp inom genre. Med ett nytt revolutionerande fiendesystem och banbrytande gameplay som hade Middle Earth: Shadow of Mordor hela 45 vinster och nomineringar under E3 mässan. Spelet ser ut att bli ett av höstens hetaste. Spelet har nu släpps och kan köpas från CD-ON.