Gaming Grannar listar världens bästa retrospel

På loading.se, en av Sveriges största hemsidor och community´s för allt som rör datorspel, har det nu publicerats en lista över de världens tio bästa retrospel. Listan kommer från Gaminggrannar.se och finns i flera olika utföranden släppta av olika personer som företräder Gaminggrannar.se

Den första listan över världens bästa retrospel kom från Hiro, på gaminggrannar.se, och nu har det kommit en nya från Dave. Då är det väl bara naturligt att vi väntar på nästa lista som borde komma snart från den tredje medlemmen av gaminggranner.se, EKKen. Hur det blir med det får vi se, men troligen så behöver vi inte vänta länge.

Spel videorna som kan hittas både på loading.se, och naturligtvis hos gaminggrannar.se är trevligt och roligt gjorda, och ger oss en insikt i de gamla datorspelens värld. Kanske en tid där allt var lite snällare, inte så avancerat, inte så stort och ej heller så realistiskt blodigt som det ska vara idag. Något vi kan tänka på när vi sätter våra små knattar och gummor framför datorerna idag, så att de kan uppleva något roligt som inte behöver vara skrämmande och overkligt för dem.

Naturligtvis så visste varken Dave eller Hiro, på gaminggrannar.se om vilka spel den andre hade valt, och det visar sig i deras videos som innehåller just vad den som står för videon tycker och tänker om retrospel. De spel som upptagits och räknas som retrospel, är spel som utkommit innan 2000-talet.

För övrigt så är både gaminggrannar.se och loading.se två stycken hemsidor som på ett intressant och roligt sätt tar upp mycket information om datorspelen som varit och de som kommer.

För att se listorna, eller finna annan information om datorspel, så kan du besöka loading.se, och gaminggrannar.se genom denna länk