Dator- och tv-spel som kommer inom kort

Dags att kika på lite kommande spel till datorn och konsoller. Vad är det för spännande som kolla skall? Vid varje spel så har vi även bifogat en liten video på spelet. Vissa klipp innehåller inte game play, det kan vara så man bara får se en animation.

Watch Dogs – Släpps 27 maj

Detta är ett äventyrsspel som handlar om en hacker som ska hämnas sin familj. Du ska använda allt som är anslutet till stadens nätverk för att klara dina uppdrag. Watch Dogs kommer att släppas till Xbox, Playstation, Wii och PC den 27 maj.

Destiny – Släpps den 9 september

Ett actionspäckat spel från skaparna av Halo. Har en liknande futuristiskt karakär precis som Halo. Ser dock väldigt spännande ut. Kommer till Xbox och Playstation.

DriveClub – Släpps den 7 oktober

Här kan du gå med i en bilklubb online tillsammans med dina vänner. Det handlar om lagarbete och att arbeta tillsammans och att vinna loppen. Kommer bara att släppas till Playstation.

Sniper Elite 3 – Släpps 27 juni

Uppföljaren till det populära skjutarspelet Sniper Elite. Ser riktigt snyggt ut och kommer att finnas till alla plattformar innan sommaren är slut.

Evolve – Släpps den 31 december

Ett spel i samma anda som Halo som har fått positiv respons runt om i världen. Spelet kommer att komma till de nyare konsollerna, men inte till Xbox 360.

Det var ett smakprov på vad som kommer att komma ut under året. Fler nyheter om detta kommer inom en snar framtid. Vi ska ta fram en ny lista om någon vecka men nya videoklipp. Kommer det game play till spelen på listan så uppdaterar vi dessa, kanske i samma artikel eller så gör vi en ny.