Call of Duty: Advanced Warfare, framtidens krig är här

Call of Duty, eller ”COD”, som spelserien kallas i fansens beskrivningar, och naturligtvis är det lätt att bli ett fans av Call of Duty: Advanced Warfare. Denna gång tar detta högteknologiska spel inom militärtaktik oss till framtidens nya krigsplatser med ny teknologi och överlägsen taktik.

Spelet finns ute den 4 november, och kan spelas i alla skepnader av system. COD: Advanced Warfare finns till Xbox One, Xbox 60, PC, PS3 och PS4, och går att hitta till alla konsoler och till dator hos CDON.se. Priset för detta spel är 495 kronor för PC-varianten och 599 kronor oberoende av vilken av det nämnda spel konsolerna du vill spela det på.

Vad handlar COD: Advanced Warfare om, och specifikationer för PC

Call of Duty: Advanced Warfare kommer att bli den stora festen för alla som vill kriga i en högteknologisk framtid, med en helt ny arsenal av vapen. Även nya strategier och förmågor kommer att finnas med hjälp av spelets nya teknologiska hjälpmedel för effektiv krigsföring i vår ultramoderna framtid.

Detta spel kommer naturligtvis att vara kopplat till steam, och bli en kraftig hit som kommer att spelas online under lång tid. Precis som med de senaste utgåvorna av COD-serien. Spelet går nu att förhandsboka på CDON.se, där det finns två stycken förbokningserbjudanden att ta del av.

Du kan även ta del av en video, med kommande spelsektioner samt läsa mera om vilka uppgraderingar som kommer att vara möjliga samt en del av de nya skydd och vapen som kommer att finnas i det nya actionpackade, Call of Duty: Advanced Warfare. För alla multiplayer fans, så kommer en ny ”boost dodge” mekanik att finnas som kommer att gör dina möjligheter att eliminera dina fiender, samt sätta dig snabbt i skydd bättre.

Så nu är det bara att klicka här för att komma till förbeställningen av Call of Duty: Advanced Warfare.