Blir det ett nytt Battlefield?

Hur ser läget ut just nu? Det var ett tag sedan vi skrev om nyheterna kring ett kommande Battlefield 5(?) Det brukar tillhöra traditionen att Dice kommer ut med ett nytt Battlefield varje år, så har det varit nu ett tag men som ni har läst i en artikel tidigare i år så kom det oroande nyheter från Dice, att man inte hade möjlighet att pusha ut ett nytt spel varje år.

Det har inte kommit in några indikationer att ett nytt Battlefield kommer 2014. Inga fakta har läckt ut, inte någon från Dice har yttrat någonting nytt heller. Kan detta bli första året ett Battlefield-spel uteblir? Det kan mycket väl vara så eftersom man har nämnt det innan. Men det kommer kanske att komma en uppdatering till Battlefield 4. Det är en kommande uppdatering som det har ryktas om, och det är en Polis-version av spelet.

Borta på gameradar.com så har man hört rykten om att det ska släppas en sådan version under 2015. På andra håll så hör man att det ska komma ut i år. Men det som oroar oss är tystnaden från Dice. Om man ska jämföra med Youtubeklippen från Dice så ska en trailer till kommande spelet i Battlefield-serien komma nu. Det var ungefär ett år sedan en sneak peak kom på Battlefield 4.

Vad händer?

Ligger Dice efter i utvecklingen med det nya spelet eller kommer de att släppa spelet nästa år? Går inte Dice ut med någonting under maj så är det någonting som är fel.

Vi väntar med spänning…