Assassins Creed Unity. Nu är det dags för Franska Revolutionen

Det är många som gillar dataspelsserien Assassins Creed. Assassins Creed serien är ett historiskt fantasy-actionspel där det gäller att smyga sig fram till sina offer och lönnmörda dem på ett så tyst och brutalt sätt som bara tänkas kan.

I denna populära dataspelsserie har det till dags datum kommit nio stycken fristående spel i huvudserien, och ytterligare hela tretton stycken olika uppdrag som uppdateringar till dem som redan har en version av spelet.

Enligt en rapport från april 2014 så har denna serie sålts i över 73 miljoner exemplar över hela världen. Med antal sålda exemplar och den stora mängd fristående spel i serien, så gör det Assassins Creed till ett av de största spelen i historien inom dataspel. Spelet finns för Playstation, Xbox samt Pc, och även för handhållna modeller av dessa. Assassins Creed serien är utvecklad av Ubisoft för stationära enheter, och av Gameloft för mobila enheter.

Detta handlar Assassins Creed Unity om

Denna gång är spelets historia placerad i Paris, under tiden för den Franska Revolutionen och följer Arno Dorian och hans medföljande lönnmördare. Spelet är som vanligt uppbyggt på att utföra uppdrag gällande att lönnmörda en känd officiell person eller ett hemligt uppdrag.

Assassins Creed Unity har fått en fräsch uppgradering av allt från grafik, spel värde till nya rörelser, moment och sätt att utföra dina lönnmord.

Är du intresserad av Assassins Creed Unity så finns det en mycket bra recension som kan läsas på spelnyheterna.se, skriven av Mikael Konradsson där allt från negativa aspekter till positiva egenskaper tas upp på ett sakligt och informativt sätt. Är du ute för att köpa detta spel, så ska du läsa denna artikel innan du slutligen bestämmer dig.

Är du en av de som bara älskar Assassins Creed, eller kanske du har hoppat över några titlar i serien och det är dags att spela igen? Då finns Assassins Creed Unity att köpa på CDON, genom att klicka här.