Årets speltrender på loading.se

På loading.se kan du finna mycket intressant information, om du är en av de som gillar dataspel i vår digitala och moderna värld. Loading.se har allt du kan tänka dig när det gäller information om vad som händer i spelvärlden rörande dataspel. Här hittar du information om spel, och det finns även något som kallas loading-TV samt att du kan finna de viktigaste speltidningarna och få information om nya spel och recensioner.

När vi nu närmar oss slutet av detta spelår, så har loading.se skapat en lista över årets spel trender. Det finns även möjligheter att själv berätta om hur ditt spelår har varit, samt vilka av de utannonserade spel som du mest väntar och ser fram emot inför kommande år. Som extra attraktion så finns det en omröstning där du också kan delta genom att nominera de spel du tycker varit bästa under 2014.

Just nu listar loading.se årets spel trender i en informativ lista

Loading.se har på deras hemsida skapat en lista på årets spel trender, och sällan har det funnits så mycket informativ och precis information om vad och varför i en lista över spel trender som denna gång. Här finns det både ris och ros på ett uppriktigt sätt som gör att vi förstår och kan engagera oss som spelintresserade.

De flesta av speltyperna i denna lista kommer från loading.se redaktionen, men de ser även fram emot just dina åsikter och egna nomineringsalternativ. Vill du vara med och påverka denna lista så är det dags att gnugga fingertopparna. Sätta dig vid tangentbordet, och skriva ned vad just du tycker och tänker om en spelserie, en spel typ, en konsol eller något annat inom spelvärlden.

Är du inte redan medlem på loading.se så är det gratis att registrera dig. Detta gör du genom att klicka här. För att läsa detta års nomineringar, eller för att själv bidra med ett nomineringsalternativ så klickar du här.