Allt du behöver veta om nya Battlefield Hardline

Alla rykten som hade cirkulerat var sanna. Nu i maj så läckte det ut en trailer för Dice:s nya satsning inom Battlefield-serien. Den heter Battlefield Hardline och var som ryktena sa ett spel där man spelar som polis och tjuvar, fast i en värld som är likt den man hittar i den vanliga Battlefield-världen.

Här är videon som visar nya Battlefield Hardline:

Det ser riktigt lovande ut och Hardline kommer som de andra spelen innehålla två stycken spelalternativ. Det är en singleplayer och campain som man spelar igenom som vanligt, men sedan är det multiplayer där två lag tävlar om att vinna olika spelformer. Bland annat ska man kunna spela som tjuvar som ska göra en ”stöt” mot en bank, det andra laget som är poliser ska sedan hindra dessa att nå in i bankvalvet.

Det är en friskt fläkt på spelmarknaden och vi får se om man lyckas att förmedla samma känsla som övriga Battlefield-serien. Tjuv och polis-spel finns det inte så många av och det kan vara svårt att hitta en bra kombination av uppdrag och kamper.

Battlefield Hardline kommer att släppas i oktober 2014. Men redan nu har Dice öppnat upp för beta-tester av spelet. Man kan anmäla sig på deras hemsida för att bli beta-testare för spelet. En beta kommer att finnas tillgänglig för PC och Playstation 4. Samtidigt släppte man en egen video, inte den läckta utan med hela 6 minuter gameplay med multiplayer i Hardline.

Vi kommer att skriva mer om Hardline, och får vi en plats i betan kan vi kanske skriva lite om spelkänslan och upplägget. Annars får vi och ni hålla tillgodo med detta videoklipp.