Alien Isolation PC. Nytt spel i Alien serien

Nu är Ripley ute och massmördar Aliens igen. Nej, inte denna gång. Alien Isolation erbjuder något mera. Denna gång är det Ellen Ripley´s dotter, Amanda Ripley som tar kontroll. Hon får som vanligt, i äkta Alien spelsanda, kämpa mot stora och små utomjordingar i form av skrämmande monster.

Som vi alla Alien fans vet, så kom det ett spel i Alien serien förra året, Alien Colonial Marines, som blev ett av de största bottennappen i Alien seriens historia. Denna gång är det bättre, för att inte säga fantastiskt. Gillar du Alien spelen och övriga spel i samma genre, så kommer du att älska Alien Isolation.

Denna gång bjuder Alien på mer story och AI.

Med en uppgradering av AI, och en bra spelstory har SEGA denna gång lyckats presentera en spelupplevelse som gör Alien Isolation till, om inte det bästa, ett av de bästa spelen inom sin genre de senaste åren.

Med en intelligent katt och råtta lek, så sitter man som spelare och bara väntar på nästa effekt. Att spelet skulle vara skrämmande är väl att ta i, men många oväntade effekter gör att man gärna hoppar till. Detta spel kan med fördel spelas i mörker för att få ut det mesta av spelkänslan, och vem gör inte redan det när det gäller action och skräckspelsgenren.

Kan jag spela Alien Isolation?

Som nytt spel i actiongenren så är kraven för att kunna spela Alien Isolation låga.
Minimum Krav: Windows 7 (32-bit), Cpu 3.16Ghz Intel Core 2 Duo, 4GB Ram, 35GB Hårddiskplats och 1GB grafikminne av typen Nvidia eller AMD Radeon. Du behöver också ha en bredbandsuppkoppling till Internet.

Rekommenderade Krav: Windows 7 (64-bit), CPU AMD 4-kärnor 3.2Ghz eller Intel Core 2 Quad 3.0Ghz, 8GB Ram, 35GB Hårddiskplats och 2GB grafikminne av typen Nvidia eller AMD Radeon. Du behöver också ha en bredbandsuppkoppling till Internet.

Nu när du vet att du kan spela det, så är det bara att kila iväg? Nä, det behöver vi inte. Det finns att köpa hos tex CDON eller Spelbutiken, direkt på nätet.